top of page

Uslovi kupovine

Internet prodavnica www.rcbuggyland.com posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i pozitivnim propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u daljem tekstu te vas molimo da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu. Registracijom i korišćenjem sajta www.rcbuggyland.com se smatra da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Uslovima kupovine i da ih prihvatate. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo vas da ne koristite ovaj sajt. Internet prodavnica www.rcbuggyland.com zadržava pravo da u svakom trenutku i bez prethodnog obaveštenja ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova korišćenja sajta.

 

Poručivanje robe

Poručivanje je prvi korak u kupovini preko našeg sajta. Pošto odaberete proizvode i smestite ih u korpu, možete obaviti poručivanje. Roba će biti rezervisana isključivo kada je porudžbina poslata tj. porudžbina zaključena. Ukoliko artikli stoje u korpi i porudžbina nije poslata tj. nije zaključena, ti artikli nisu rezervisani za vas i bilo koji drugi korisnik može da ih poruči. Nakon što pošaljete porudžbinu, u roku od nekoliko trenutaka stiže Vam obaveštenje o Prijemu porudžbine na e-mail koji ste ostavili, sa dodeljenim brojem porudžbine, prikazom poručenih artikala i iznosom. Poručivanje mogu obavljati fizička i pravna lica.

 

Kako kupiti

Kupovina putem sajta www.rcbuggyland.com je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link Moja Korpa. Unesite svoje lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. U slučaju trenutne nemogućnosti u isporuci traženog proizvoda ili moguće zamene drugim proizvodom, bićete kontaktirani radi dogovora. Kupovinu na našem web shopu, možete izvršiti kao registrovani korisnik. Isporuku pošiljaka vrši kurirska služba Bex Express. Zbog poslovne politike i saradnje sa navedenom kurirskom službom, sve porudžbine koje su primljene najkasnije do 12h biće poslate istog dana. Sve porudžbine posle 12h biće poslate sledećeg dana.

 

Način plaćanja na internet prodavnici

Robu poručenu putem našeg sajta www.rcbuggyland.com plaćate pouzećem, odnosno plaćate gotovinom kuriru brze pošte prilikom isporuke (važi za fizička lica). Za iznose veće od 12.000 dinara moguće je plaćanje uplatnicom ili preko e-bankinga i pošiljka se šalje nakon evidentiranja uplate. Pravna lica imaju mogućnost plaćanja robe putem predračuna/računa.

 

Način plaćanja u maloprodajnom objektu

Plaćanje robe kupljene u našem maloprodajnom objektu, moguće je izvršiti gotovinom ili putem Vaše platne kartice. Plaćanje putem web shopa, kao i u maloprodajnim objektima, obavlja se isključivo u zvaničnoj valuti Republike Srbije (RSD).

 

Odustanak od ugovora

Svaki kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora o kupovini zaključenog na daljinu, iz bilo kog razloga u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke. Jedini preduslov je da roba nije korišćena i da je originalno zapakovana i vraćena u pakovanju u kom je isporučena i sa fiskalnim računom. Ovo pravo od odustanka od ugovora se NE odnosi na kupovinu u maloprodajnim objektima, s obzirom da to nije kupovina na daljinu i izvan poslovnih prostorija.

 

Opis proizvoda

RC Buggyland nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Sve cene, prikazane na sajtu www.rcbuggyland.com su sa uračunatim popustima i PDV-om.

bottom of page